Ahoj Ľubica !   « -1 den Dnes je 8.5., svátek má  Panna Maria, Prostřednice všech milostí   +1 den »    
  Nejčtenější
Čeští a moravští svatí patroni
Poutní místa
Pomocníci v nouzi
Svaté děti
Růženec
Korunka
První soboty
Úryvky
Seznam papežů
MP3, Videoklipy
Srdce Ježíšovo
Poutníci - fotky
Mravenci
TV Medjugorje, LurdyFatima online
SVATÍ NA KARLOVĚ MOSTĚ
Novéna k svatému Charbelovi
Otevřít Bibli >>

Všechny prosby o modlitbu...                    

   Přidat prosbu   

Bohuznáma : Prosím o modlitby za moje uzdravenie pomoc ochranu Matky Božej Bohu vďaka
Za to se modlím
Veronika : Prosím o modlitbu za získání dobrého zaměstnání, za uzdravení těla, ducha a duše pro mě a pro moji maminku, za osvobození od všeho zla a za Boží vedení, ochranu a požehnání!!! Děkujeme.
Za to se modlím
Martina : Prosím o modlitbu za milovaného otecka Pavla, ktorý má dnes narodeniny a bola mu diagnostikovaná vážna nemoc.Nech ho Pán žehná a uzdraví.
Za to se modlím
Ľubica : Moja milí v modlitbách spojení priatelia! Chcem Vás veľmi krásne poprosiť o modlitby za všetkých cestujúcich do zahraničia za prácou - aby sa vždy bezpečne, šťastne a hlavne bez nehôd vždy vrátili živí a zdraví domov. PBZ
Za to se modlím
Silvia : Za Mateja, operáciu zajtra, za uzdravenie. Pocite ie Božieho uzdravenia, pritomnosti
Za to se modlím
Eva Mária : Prosím o modlitbu za Otce Pavla A. (za uzdravení na těle i duši a pozdvižení se z duševní tíže v tomto svém stavu nemoci) a prosím i za osvětlení potíží v naší komunikaci a požehnanou vzájemnou pomoc! Prosím i za jeho příbuzné a dobré vztahy s nimi. Prosím i za sebe o trpělivost s nesením této situace, neb mne to celé velice trápí...
Za to se modlím
Mária : Prosím o modlitby za môjho kocúra Louisa, aby mal úplne zdravú svoju prednú ľavú labku a bol úplne zdravý a šťastný.
Za to se modlím
Mária : Prosím vás o vrúcne modlitby za syna Stana aby sa vymanili z kliatby a všetko zlo nech ho opustí pane môj pomôž mu aby jeho žena našla cestu viery a lásky amen
Za to se modlím
Bohuznama : Prosím o modlitbu za návrat manžela, za obnovu a záchranu nášho manželstva, za uzdravenie duše i tela pre mňa.PBZ.
Za to se modlím
Bohuznáma : Prosím o modlitby za zázrak pri riešení zložitej situácie Bohu vďaka
Za to se modlím
Ludmila : Prosíme o modlitby za uzdravení kmotřenčina manžela (a kmotřencova tatínka v jedné osobě) a za zdar pro kmotřence Zdeňka při zítřejší ukázkové hodině v potenciální nové škole.Děkujeme.
Za to se modlím
Jana : Prosim at vysetreni dopadne dobre.
Za to se modlím
Jaro : Prosím o modlitbu za rodinu a obrátenie syna Adama a uzdravenie Juliana. Vďaka BOHU.
Za to se modlím
Jaroslav : Pane Ježíši prosíme Tě za zvlášť těžce nemocného
Za to se modlím
nešťastná : Prosím o modlitbu všetkých vás, ktorí ešte veria v silu modlitby, aby moje dni neboli len samé trápenie, súženie a neúspech, aby som v živote zažila jedno pekné leto, aspoň jedny pekné Vianoce. Ďakujem
Za to se modlím
matka : Prosim modlitby za mna,za moje zdravie duse i tela za zdravie mojich blizkych ,pokoj , lasku v rodine bez vycitiek a pretvarok ,utokov od zleho a vieru v Boha ktoru som pocas tychto dni stracala Pane zmiluj sa nad nami !
Za to se modlím
matka : Prosim modlime sa spolocne utorkovu Novenu k sv.Marte velkej pomocnicke zarmutenych a bezradnych ,ktora svojimi modlitbami skrotila zleho draka kym nelezal pri jej nohach . Sv.Marta oroduj za nas u Nasho Pana Amen
Za to se modlím
Matka : Prosím o modlitbu za synov, aby spolu pekne vychadzali, boli zdraví, múdri, spokojní, láskaví...ďakujem.
Za to se modlím
Katarína : Prosim Vas veľmi o modlitbu za dar dieťatka. V našom veku by to bol už iba veľký zázrak. Ale Bohu nie je nič nemožné. Ďakujem veľmi. Katarína
Za to se modlím
matka : Prosim o modlitby za najstarsiu dceru za jej zdravie tela i duse ,za pokoj v rodine ,vzajomne porozumenie bez hadok a vycitiek starych vin ,tiez za svoje uzdravenie a pozehnanie pre rodinu ,Bohu vdaka za modlitby
Za to se modlím
Jaro : Prosba modlitbu pre syna, za jeho uzdravenie a za rodinu. Vďaka Bohu. PBZ.
Za to se modlím
Sestra : Moc děkuji za vaše modlitby. Prosím o modlitbu za vyřešení složité situace. Moc prosím.
Za to se modlím
HonzaCh : Prosím o modlitbu za dovolení konat účinné pokání a za uzdravení z vleklé nemoci. Bůh Vám žehnej
Za to se modlím
Katka : Prosím o modlitbu za záchranu a obnovu našeho manželství děkuji
Za to se modlím
Babina : Prosím o modlitby za moje vnúčatka. Ďakujem pekne
Za to se modlím
Gabriela : Prosim o modlitby za moju rodinu o milosť dobreho života a ochranu Panny Márie. Ďakujem pekne
Za to se modlím
Janina : Moc prosím o modlitby za rodinu mé sestry. Chce se rozvést s manželem a mají dvě malé děti. Moc děkuji.
Za to se modlím
Jitka : Moc prosím za modlitbu o to, abychom mohli žít s manželem a dcerou jako rodina, jen my tři, aby nám nikdo a nic nenarušovalo náš rodinný život. Jsem již velmi zoufalá a moje role manželky a matky je tím velmi poznamenaná. Už jsem ve fázi, kdy jsem se rozhodla, že s dcerou opustím dům, ve kterém se necítím dobře.
Za to se modlím
Jana : Prosím o modlidby za mého manžela Františka,kterého odvezla v noci zachranka a za lékaře za dobře zvolenou léčbu.Děkuji
Za to se modlím
Žaňa : Prosím o modlitbu za polepšenie zdravotného a psych.stavu. PBZ
Za to se modlím
Další

  Vyhledávání





  Exorcismus
Zveřejněno : 2006-10-29 21:26:28
Přečtení : 15241
proti Satanu a zlým duchům
vydaný z příkazu Jeho Svatosti Lva XIII.
Kde je znamení +, děláme před sebou kříž (nežehnáme sebe). Z církevního zákoníku z r. 1983 (CIC can 1172) vyplývá, že tento exorcismus se může modlit každý, poněvadž se nejedná o exorcismus nad posedlými. Nad posedlými může exorcismus konat jen kněz, kterého k tomu pověřil místní ordinář.

ÚVOD :

Ve jménu Otce i Syna i Ducha Svatého. Amen.



Modlitba k svatému Michaelovi archandělu.

Slavný Kníže nebeských vojsk, svatý Michaeli, archanděle, braň nás v boji proti knížatům a mocnostem, proti světovládcům těchto temnot, proti zlým duchům v ovzduší (Ef. 6,12). Přijď na pomoc lidem, které Bůh stvořil k svému obrazu a podobě a za velikou cenu vykoupil ze Satanova otroctví. Tebe ctí svatá církev jako svého strážce a ochránce, tobě svěřil Bůh vykoupené duše, abys je přiváděl do věčné blaženosti. Pros Boha pokoje, ať pod našima nohama zdrtí Satana, aby už nemohl držet lidi v zajetí a škodit církvi. Přednes naše modlitby před tváří Nejvyššího, aby na nás brzo sestoupilo milosrdenství Páně. Uchop draka, starého hada, kterým je ďábel a satan, a spoutaného jej svrhni do propasti, aby už nikdy nesváděl národy (Zjev. 20).


Ve jménu Ježíše Krista, našeho Pána a Boha, a na přímluvu Neposkvrněné Panny a Matky Boží Marie, svatého Michaela archanděla, svatých apoštolů Petra a Pavla a všech svatých bezpečni přistupujeme k boji proti útokům ďábelských úkladů.


Žalm 67,2-3: Bůh povstává, jeho nepřátelé se rozptylují, prchají před ním, kdo ho nenávidí. Jako se rozplývá dým a jako taje vosk před ohněm, tak se rozptylují a hynou hříšníci.


V. Hle, kříž Páně, prchejte nepřátelské mocnosti!

R. Zvítězil Lev z kmene Judova, kořen Davidův.

V. Tvé milosrdenství buď nad námi, Pane!

R. Jako jsme doufali v Tebe.


HLAVNÍ ČÁST:


Vymítáme tě, každý nečistý duchu, každá moci satanova, každý nápore pekelného protivníka, každá legie, každé ďábelské sdružení a sekto! Ve jménu a mocí našeho Pána Ježíše Krista + budiž vykořeněn a vypuzen z Boží církve, + z duší stvořených k obrazu Božímu + a vykoupených drahocennou Krví Božího Beránka! +




Neodvažuj se už, vychytralý hade, klamat lidské pokolení, + pronásledovat Boží církev, + ani vyvolené Boží prosívat a tříbit jako pšenici (Lk. 22,31).


Rozkazuje ti to Nejvyšší Bůh, + kterému se ve své velké pýše dosud odvažuješ připodobňovat, který chce, aby všichni lidé došli spásy a dospěli k poznání pravdy (1. Tim. 2,4).


Rozkazuje ti to Bůh Otec! + Rozkazuje ti to Bůh Syn! + Rozkazuje ti to Bůh Duch Svatý! +


Rozkazuje ti to Majestát Kristův, + věčné Slovo Boží, které se vtělilo, + které se ponížilo pro spásu našeho pokolení, ztraceného tvou závistí, a stalo se poslušným až k smrti; které zbudovalo svou církev na pevné skále a prohlásilo, že pekelné brány ji nikdy nepřemohou a že s ní zůstane po všechny dny až do skonání světa (Mat. 28,20)!

Rozkazuje ti to svaté znamení Kříže + a síla všech tajemství křesťanské víry! +.


Rozkazuje ti to mocná Boží Rodička Panna Maria, + která od prvního okamžiku svého Neposkvrněného Početí potřela ve své pokoře tvou pyšnou hlavu!

Rozkazuje ti to víra svatých apoštolů Petra a Pavla + a ostatních
apoštolů!

Rozkazuje ti to krev mučedníků + a zbožná přímluva všech světců
a světic!


Nuže, prokletý draku a celý ďábelský pluku, zaklínáme tě skrze Boha živého, + skrze Boha pravého, + skrze Boha svatého, + skrze Boha, jenž tak miloval svět, že svého Jednorozeného Syna vydal, aby žádný, kdo v Něho věří, nezahynul, ale měl život věčný (Jan 3,16)! Přestaň klamat lidské tvory a podávat jim jedovatý nápoj věčného zavržení!

Přestaň škodit církvi a spoutávat její svobodu!

Odejdi, satane, původce a učiteli každého klamu, nepříteli lidské
spásy!

Uvolni místo Kristu, na němž jsi nenašel nic ze svého díla! Uvolni místo církvi, jediné, svaté, katolické a apoštolské, kterou si
Kristus sám získal cenou své Krve (Ef. 1,7)!

Pokoř se pod mocnou rukou Boží! Chvěj se a uteč před naším vzýváním hrozného a svatého Jména Ježíš, před nímž se třese peklo a jemuž jsou poddány nebeské Síly, Mocnosti a Panstva, kterého chválí Cherubové a Serafové a bez ustání volají:

Svatý, svatý, svatý Pán Bůh zástupů!

V. Pane, vyslyš modlitbu mou.

R. A volání mé k Tobě přijď.

V. Pán s vámi.

R. I s duchem tvým.


ZÁVĚR:


Modleme se:

Bože nebes, Bože země, Bože andělů a archandělů, Bože patriarchů, Bože proroků, Bože apoštolů, Bože mučedníků, Bože panen, Bože, jenž máš moc dávat život po smrti a pokoj po práci, neboť není Boha kromě Tebe, a nemůže být jiný, leč Ty, Stvořitel všech věcí viditelných i neviditelných, a jehož Království nebude mít konce. Pokorně prosíme Tvou mocnou velebnost, abys nás vysvobodil od každé moci, léčky, klamu a nepravosti pekelných duchů a zachoval nás bez úhony. Skrze Ježíše Krista, našeho Pána.
Amen.


Od ďáblových nástrah vysvoboď nás, Pane. 3x

bychom v bezpečné svobodě sloužili Tvé církvi, prosíme Tě, vy
slyš nás.


Abys ponížil nepřátele svaté církve, prosíme Tě, vyslyš nás.

MODLITBA KE SVATÉMU MICHAELU ARCHANDĚLU (Lev XIII.)

Svatý Michaeli archanděle, braň nás v boji: buď nám ochranou proti zlobě a úkladům ďáblovým. - Ať mu Bůh přikáže, pokorně prosí­me: a ty, kníže nebeského vojska, svrhni satana a jiné zlé duchy, kteří ke zkáze duší obcházejí světem, božskou mocí do pekelné propasti. Amen.